• 29 Tetor 2014 Mbulimi mediatik i KosICT'14 KosICT'14 është një konferencë rajonale në sferen e TIK e cila organizohet nga STIKK dhe ICK për të mbuluar temat më aktuale të teknologjisë në botë. Këtë vit KosICT'14 mbulon temat sikurse "Digita Transformation, Entrepreneurship & Open Innovation, The Future of Nearshoring, Crowdsourcing", të cilat do të prezantohen përpara 200+
  • 01 Gusht 2014 Mbulimi mediatik i projektit "Young Coders Kosovo" Për herë të parë Kosovo Young Coders janë duke konkurruar në "Festivalin e Kodit" e cila është pjesë e Young Rewired State (YRS), një rrjet i pavarur global i të rinjve nën moshën 18 vjeçare të cilët kanë aftësi programuese. Duke filluar nga data 29 Korrik deri më 3 Gusht, 10 fëmijë të moshës 9-15 vjeç nga Kosova, do të kon
  Shiko më shumë